Pa de Can Maula va obrir a Melianta, Fontcoberta, el mes de setembre de l’any 2018 però els seus orígens es remunten a dos segles enrere. La família va començar a fer pa el 1876 a Banyoles. Un dels seus avantpassats, que era picapedrer, coïa ceràmiques i aprofitava l’escalfor del forn per caldejar el pa dels veïns. Amb el pas del temps, en aquella casa es va començar a fer pa i a coure’n.
La tradició familiar s’ha mantingut amb el pas dels anys i de les generacions, arribant fins a l’Albert Serralvo, que fa 5 anys va inaugurar la nova fleca a Melianta.
Tots els productes que s’hi elaboren es fan a partir d’ingredients naturals i de proximitat, utilitzant farina ecològica de la Farinera Coromina. El pa és artesà i cuite al forn de llenya.
Productes:
- Pa: convencional, d’olives, de panses, de ceba i curri, de tomàquet,…
- Panets
- Pastisseria: búlgar, sara, tiramisú, rus, trufes,…
- Brioxeria: croissants (xocolata negra, xocolata blanca, pasta de festuc, etc.), cargols de canyella i sucre, emprenyats de xocolata,…
- Torrades de diversos ingredients i noms que no deixen a ningú indiferent: Sting, Nirvana, Freddie Mercury, Amy Winehouse o Whitney Houston, entre d’altres.
- Coques
- Pizzes (divendres i dissabtes)
- Tortell republicà (mes de gener)
Punt de Venda:
- Venda directe
De dimarts a dijous de 7:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00
Divendres de 7:00 a 14:00 i de 17:00 a 23:30
Dissabtes de 7:00 a 14:00 i de 18:00 a 23:30
Diumenges de 7:00 a 14:00
Carretera de Fontcoberta 1
17833 · Melianta, Fontcoberta