null

LA COMARCA

null

PUNTS D'INTERÈS

null

ALLOTJAMENTS

null

GASTRONOMIA

null

RUTES

null

DIGITALITZACIÓ DEL PATRIMONI

Del Pla al Plat

Programa divulgatiu de productes gastronòmics i cuiners de proximitat del Pla de l’Estany. El programa s’emet setmanalment a Banyoles Televisió i una desena de televisions locals de Catalunya adherides a la TDI.
Del Pla al plat és dona especial rellevància tant a la figura dels cuiners de la comarca com també als productes elaborats des de la proximitat.
Arnau Vila i un xef de la comarca elaboren a cada programa un plat amb un element principal de quilòmetre 0 escollit especialment per la ocasió.

null

Pollastre amb prunes i nous

Col·laborador: Nous Crespianes i Restaurant la Barretina d'Orfes
Emès el 24 de maig de 2021

null

Panet de viena i coca de Can Maula

Col·laborador: Farinera Coromina i Pa de Can Maula
Emès el 3 de maig de 2021

null

Espaguetis saltejats amb fumet d'escamarlans

Col·laborador: Mas Auró i Restaurant Can Roca d'Esponellà
Emès el 19 d'abril de 2021

null

Rogers amb samfaina

Col·laborador: Restaurant Can Xapes
Emès el 10 de maig de 2021

null

Cua de vedella al vi negre

Col·laborador: Celler La Baronia de Vilademuls i Restaurant Can Xabanet
Emès el 26 d'abril de 2021

null

Tajin de pollastre al curri amb un punt agredolç i mel

Col·laborador: La Dolça Abella i Restaurant Bar La Trobada
Emès el 12 d'abril de 2021

Arxiu de vídeos

null

Formatge de cabra arrebossat amb crema de carbassa

Col·laborador: Mas Alba i Can Roca d'Esponellà
Emès el 3 de març de 2020

null

T-bone a la brasa amb verdures al caliu

Col·laboradors: Gelada Explotacions i Els Quatre Focs
Emès el 17 de març de 2020

null

Rostit de xai amb purè de moniato

Col·laboradors: Baronia de Vilademuls i Àpats by Jaume Vila
Emès el 10 de març de 2020

null

Pa Bao de Galta de Vedella

Col·laboradors: Can Masó Petit i Can Pericus Gastrobar
Emès el 24 de març de 2020

null

Mandonguilles amb purè de moniato

Col·laborador: Can Pericus
Emès l'11 de febrer de 2019

null

Xai farcit de bolets i salsa de codony

Col·laboradors: Restaurant Hotel Casa Anamaria i Productor de xai Coll SC.
Emès el 21 de gener de 2019

null

Pa de fetge de porc

Col·laborador: Restaurant Can Xabanet i Nap Negre
Emès el 4 de febrer de 2019

null

Galta de vedella amb camagrocs i mató

Col·laboradors: Restaurant Can Xapes i el productor de làctics Mas Colomer
Emès el 28 de gener de 2019

null

Costelló de porc amb bolets i salsa de nous

Col·laboradors: Restaurant del Càmping Esponellà i Nous Can Llavanera
Emès el 14 de gener de 2019

null

Tàrtar de sardina amb salsa pesto

Col·laboradors: Can Salvi i Oli Más Auró
Emès el 7 de gener de 2019

null

Conill a l'all molat

Col·laborador: Can Xabanet
Emès l'12 d'Abril de 2018

null

Galta de vedella amb salsa de taronja

Col·laborador: Vora Estany
Emès l'12 d'Abril de 2018

null

Rissoto de carbassa

Col·laborador: La cisterna
Emès el 8 de Març de 2018

null

Amanida de cítrics i vinagreta de mel

Col·laborador: Ca l'Arpa
Emès el 14 de Març de 2018

Del Pla al Plat: Mas Alba i Can Roca d’Esponellà

Del Pla al Plat: Gelada Explotacions i Els Quatre Focs

Del Pla al Plat: Baronia de Vilademuls i Àpats by Jaume Vila

Del Pla al Plat: Can Masó Petit i Can Pericus Gastrobar

Del Pla al Plat: La Dolça Abella i Restaurant Bar La Trobada

Del Pla al Plat: Mas Auró i Restaurant Can Roca d’Esponellà

Del Pla al Plat: Celler La Baronia de Vilademuls i Restaurant Can Xabanet

Del Pla al Plat: Farinera Coromina i Pa de Can Maula

Del Pla al Plat: Restaurant Can Xapes

Del Pla al Plat: Nous Crespianes i Restaurant la Barretina d’Orfes


Seguiu-nos a Instagram

El Temps

keyboard_arrow_up