Taller de cuina amb plantes silvestres del Marroc.

Taller de cuina amb plantes silvestres del Marroc.

El col·lectiu Eixarcolant organitza tallers de cuina intercultural en diferents territoris dels Països Catalans que tenen com a eix vertebrador les plantes silvestres. Al Pla de l’Estany el protagonisme serà per la cuina del Marroc i també, i sobretot, per la malva i el donzell. En el taller es coneixeran diferents usos culinaris de la planta i s’elaborarà un plat i una beguda que forma part de la cultura gastronòmica marroquina.

  • Lloc: La Porta del Món, C/Josep Maria Bohigas 30, baixos. 17820 Banyoles
  • Hora: 18:00 h

 

Cal inscripció prèvia (Places limitades). Eixarcolant

 

Organitza: el Node Pirineu Oriental d’Eixarcolant.

Amb la col·laboració de: Món Banyoles i La Porta del Món.

 

Data/Hora
Date(s) - 13 des., 2024
18:00 - 19:30

Categories


keyboard_arrow_up