en | es | fr   

Allotjament

Allotjament
Al Pla de l'Estany hi ha una qualitat i una quantitat de cases rurals excepcional: més de 40 masies, masos i cases de pagès, condicionades per confortar-vos a tu i als teus. Si ho prefereixes, també pots optar per allotjar-te en algun hotel, hostal o fonda. I, per a estades de grup, gaudiràs de les facilitats dels càmpings, dels albergs, o de les cases de colònies. Una oferta ajustada a les teves necessitats, gustos i pressupostos.
Turisme rural
Les cases rurals de la comarca es caracteritzen pel seu llegat històric i entorn privilegiat. Són ideals per passar uns dies agradables amb la família, els amics o la parella. No trobaràs una oferta millor a Catalunya!
Hotels i Pensions
Podeu optar per descobrir Banyoles i els municipis que l'envolten fent parada i fonda a qualsevol dels hotels i hostals disponibles. Són establiments familiars i còmodes
Càmpings
T'ofereixen el contacte amb la natura, en combinació amb el gaudir d'activitats de lleure, com ara el tennis, la pesca i la bicicleta.
Albergs
Són ideals per a grups d'amics, però també estan oberts a les famílies, a les escoles i a tothom qui opti per preus ajustats. Us convidem a realitzar-hi estades de la descoberta del paisatge i del patrimoni de la comarca.
Cases de Colònies
Concebudes per estades de grups d'escolars. En teniu prop d'una desena, que compten amb tot de serveis per a la mainada: zones esportives, tallers, activitats, sales d'animació nocturna...
Apartaments turístics
La nostra comarca disposa d'una molt bona oferta d'habitatges turístics per llogar. Les empreses que esmentem a continuació estan dirigides per professionals autoritzats en la gestió d'arrendaments amb finalitat turística.

Informació
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Banyoles
Tel. 972 57 35 50
turisme@plaestany.cat