en | es | fr   

 Rutes

 Per anar en familia:
 rutes guiades, de
 descoberta, culturals, natura
 Per esportistes
 incansables:

 BBT, activitats aquàtiques,
 senderisme

   

Organitza la teva pròpia ruta.
Tria el mitjà, la dificultat, etc...


 Contactar  

Benvingut a la nostra Oficina Virtual. Des d'aquí i amb tota comoditat podràs demanar-nos aquell material escrit (publicacions, guies, tríptics...) que puguis necessitar per acabar de preparar la teva estada al Pla de l'Estany.

 






Envia

 

En acceptar Vostè consent expressament que les seves dades de caràcter personal siguin incloses en un fitxer automatitzat propietat del Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany, considerant la tecnologia actual, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, complint amb el que estableix el Reial Decret 994/1999 dins del Reglament de Mesures de Seguretat.

Vostè podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment, així com exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint un correu electrònic a l’adreça turisme@plaestany.cat

Tot això en compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Informació
Consell Comarcal del Pla de l'Estany
Banyoles
Tel. 972 57 35 50
turisme@plaestany.cat